admin 02/09/2021

Mladi fan uputio neviđeni kompliment JK, ona mu odgovorila: Tako mali, a  takav gospodin i džentlmen! | Ekskluziva.ba

Jelena Karleuša je 2009. godine provela 24 sata u rijalitiju ”Veliki brat”, gdje se pojavila kao gost.

Svi su jedva čekali da vide susret između nje i Mire Škorić, zbog odnosa sa Cecom, ali one su se na iznenađenje svih  poljubile tri puta.

JK ušla u kuću Velikog Brata: 5.000 eura za 24 sata?! – Tračara

Karleuša je tada bila u drugom stanju sa kćerkom Nikom, a voditelj Dragan Marinković Maca se zezao da je dijete njegovo.

U rijalitiju je kao učesnik bio i Miki Đuričić, koji je čak odmah uspio da naljuti popularnu pjevačicu.

Naime, Miki se obratio Karleuši rekavši da je muzika koju ona predstavlja turbo folk, te da je ona oličenje takve muzike i ludila, te prošlih vremena. Karleuša naravno nikome ne ostaje dužna te mu je odmah odgovorila da nije upravu i da priča o nečemu što ne poznaje, ali da nju takva mišljenja ne interesuju niti će kada interesovati.

Jelena Karleusa - Gost iznenadjenja - Veliki Brat Anonimusi (2009) - YouTube

Miki je zatim ironično naglašavajući da misli da je njena muzika odlična i da treba djeca da je slušaju, na što mu je Karleuša odgovorila da zna da mu je čast što sjedi sa njom u društvu, i da sada on misli da su svi jednaki, ali da to nije tačno.

Miki se nasmijao i odgovorio da naravno da nije tačno, i da su različiti samo po količini novca kojeg imaju, jer ona ima milione u banci.

Na kraju je Jelena vidno iznervirana zaključila sa tim da je on čovjek seljak iz Šipova, ili odakle već, te da ona ne zna odakle niti će kada zapamtiti.

Kada je vidio da je pretjerao Miki je dodao ”Ala si se ti naljutila. Samo sam rekao da mi se muzika ne sviđa, a ona se odmah naljutila”.

I KARLEUŠA JE BILA U RIJALITIJU! Sećate se? Miki ju je tada RAZVALIO!  (VIDEO) | Najnovije vesti - Srbija danas