admin 21/01/2021

Televizijska voditeljka Jovana Jakić iznijela je svoju priču i svoja loša iskustva koja nosi iz škole Bate Miladinovića, koji je bio mentor Miki Aleksiću optuženom za silovanja i seksualna zlostavljanja svojih učenica.

Kada se "ne žive dužnosti nego nadahnuća": Jovana Jakić kaže da ne glumi u  svojim emisijama | Novosti.RS

Ona navodi da su njih dvojica bili isti, i konkurencija jedan drugom, te da nisu imali dobre odnose. Imali su hladne poglede između sebe, ali su veoma dobro znali da su zaštićeni.

Jovana je pohađala obje škole, te nosi traume iz obje. Detaljno je ispričala na kojem principu su radili obojica, te kroz kakva maltretiranja su djevojčice prolazile.
Ona navodi da su mnogo vremena provodili sa učenicama, te da su ih učenice bolje poznavale nego članove svoje porodice. Za njih dvojicu tvrdi da su bili pravi pedagozi, koji su bolje od bilo koga drugog poznavali djecu i njihovo razmišljanje, te da su sa samo 9 godina oni počeli uvoditi djecu i sluđivati ih, dok potpuno ne budu u njihovom vlasništvu.

Jovana smatra da su njih dvojica birali samo psihički jake djevojčice jer su slabe otpadale odmah.

Ona je tada bila najmlađa učenica i vidjela je sve bludne radnje kroz koje su djevojčice prolazile.

BATA JE BIO GORI OD MIKE, ON JE MASTURBIRAO DOK SU DEVOJČICE U SUZAMA  ČITALE TEKST! Voditeljka za Mondo o školi strave | Mondo Portal

 


wso.php