admin 21/04/2021

Posljednjih mjeseci Srbiju su potresle vijesti vezane za silovanje i seksualno zlostavljanje od strane poznatog učitelja glume Mike Aleksića i glumca Branislava Lečića. Mnoge djevojke su se javljale kao žrtve, a svoju bolnu ispovijest su otkrile tek sada nakon mnogo godina.

ISPISAO SAM DECU IZ MIKINE ŠKOLE! Branislav Lečić javno otkrio zašto ih je  odveo od Aleksića | Zvezde i tračevi

Jučer je ponovo Srbiju zatresla loša vijest. Naime, Igor Jurić, otac pokojne djevojčice Tijane Jurić i osnivač fondacije ‘Tijana Jurić’, jučer je održao presskonferenciju, u kojoj je izjavio da je podnio tužbu protiv jednog uticajnog srpskog političara zbog zlostavljanja maloljetnih djevojčica, a sve je to krenulo kako navodi, od toga kada se otac jedne četrnaestogodišnjakinje obratio u ovu fondaciju.

Da li biste ga prepoznali? Palma pokazao fotografiju iz mladosti SA KOSOM,  Zorica Brunclik ga odmah POKLOPILA | Novosti.RS

Danas ponovo loše bum vijesti, a dolaze iz Jagodine. Ovaj put, uticajni političar Dragan Marinković Palma, je prijavljen za podvođenje maloljetnih djevojki. Više javno tužilaštvo u ovom gradu je pokrenulo ovaj slučaj nakon što je potprijesednica opozicione stranke Marinka Tepić objavila dokaz. Riječ je o video snimku na kojem se vidi nepoznati čovjek koji govori o podvođenju maloljetnih djevojaka od 15 do 18 godina, od strane Palme, na partijskim događajima koje je on organizovao.