admin 17/10/2022

‘U Hrvatskoj kad sam zovem se Tomica, u Srbiji sam Đorđe, a u Bosni Taib. Ja sam se ženio 49 puta i iz tih brakova imam 50. djece i 200 unučadi. U mnogim televizijskim show programima sam nastupao, a poslije žena najviše volim harmoniku. Žene sam osvojio uz pomoć svoje klavirke i sevdalinke'– rekao je Taib.

Njegova priča je i više nego specifična, a voli žene malo je reći, pa sada i kada mu je preminula 49. po redu, traži 50. sa kojom bi nastavio svoj život. I dalje je jako zdrav muškarac, a kada jednom od svojih sinova kaže da za noć može i do 15 puta, oni mu ne vjeruju, jer sinovi koji su duplo mlađi ne mogu ni tri puta.

‘Ne odgovaraju mi plavuše nikako, a pametnije su od crnki. Umjesto da ja njih preveslam, uvijek one mene. Bježim od njih kao đavo od krsta. Žene mi se nalaze širom republika bivše Jugoslavije, a unučadi me pomažu. Pare mi šalju sa svih strana iz Švicarske, Njemačke, Francuske…, nema gdje ih nema’.

‘U Tarčinu me zaustavio policajac, kaže daj dokumente, a ja mu dadnem vozačku i saobraćajnu, on ode u automobil i ne izlazi. Nije izlazio pola sata, mislim neki problem. Priđem ja policijskom autu da vidim šta je u pitanju, kad policajac plače, otvara vrata, daje mi dokumenta i kroz plač govori: ‘Ti si moj otac’. To je bio moj sin Dino kojega sam dobio s Majdom iz Sarajeva’- završio je svoju priču Taib.