admin 16/01/2021

Priča koja se nedavno našla na društvenim mrežama oduševila je sve. Naime, ona vraća nadu da još uvijek postoje dobri ljudi koji  su spremni pomoći. U pitanju je događaj koji je ispričao 48-godišnji taksista Majls Brevin. Naime, on je rekao kako tad dan Hamilton zasule sniježne padavine, zbog čega se saobraćaj teže odvijao. I dok je obilazio posljednju turu, primjetio je kako nešto leži u snijegu. Stao je i prišao, a onda je ugledao starog djeda koji je ležao u snijegu. Niame, starac je išao po novine, okliznuo se i pao, zbog čega je izgubio orjentaciju i ostao tako prizemljen. Vidjevši da nije dobro, taksista ga je odvezao u bolnicu gdje je ostavio svoj broj telefona ukoliko bi im nešto trebalo.

SELA ODSJEČENA OD GRADOVA, SNIJEG NE PRESTAJE PADATI: Veliki snježni nameti  uzrokovali probleme u regionu, JEDNA OSOBA ŽIVOTNO UGROŽENA! | Novi.ba

Nakon nekoliko dana, taksista je dobio poziv od djeda koji mu je rekao da dođe do njega. Kada je taksista došao, zajedno sa djedom bila je još jedna žena, njegova prijateljica koju je pozvao da svjedoči. Tada je djed rekao da živi sam, te da mu ej supruga umrla prije 8.godina zbog čega želi  da svoju kuću ostavi taksisti Majlsu koji mu je pomogao. Taksista je na prvu odbio ponudu, a onda je na nagovor prijateljice koja je rekla da djed već dugo razmišlja kome da ostavi prihvatio.


wso.php