admin 20/05/2021

Kao i većina današnje omladine tako je i 25-godišnja Tamara N. nezaposlena, te u potrazi za  poslom. Niame, ona je svakodnevno slala svoju biografiju i prijavljivala se na razne poslove, no posla ipak nije bilo. Međutim, ona nije htjela odustajati.

Tamara se sažalila na prosjaka pred pekarom i kupila mu da jede: Posle 4  dana ŽIVOT JOJ SE OKRENUO NAOPAKO! (FOTO) - Lifesytledom

Jednog dana kada je krenula prema pošti da pošalje neke oglase svratila je u jednu pekaru da kupi doručak, dok je ispred pekare stajao jedan beskućnik koji je od nje zatražio nešto novca. Ona mu je odgovorila kako žuri, a zatim se okrenula te ga još jednom pogledala i razmislila kako se i njoj to sutra može desiti, te da se i ona može naći u istoj situaciji. Dala mu je nešto novca a zatim je ušla  u pekaru gdje mu  je kupila  i  kroasan. U razgovoru sa njim Tamara ej saznala kako je on zbog problema sa alkoholom ostavljen od žene, zbog čega je prinuđen da traži od drugih. Zahvalio se Tamari i rekao da je ona prva koja je obratila na njega pažnju od jutros, te da će je Bog za to nagraditi.

Tamara se sažalila na prosjaka pred pekarom i kupila mu da jede: Posle 4  dana ŽIVOT JOJ SE OKRENUO NAOPAKO! (FOTO) - Lifesytledom

I zaista, nakon četiri dana pozvali su na razgovor u jednu firmu gdje je dobila i posao. A kada je otišla da se za to pohvali beskućniku, nije ga bilo pored pekare.