admin 20/05/2021

Zdravko Čolić već 30 godina i više nego uspješno vlada balkanskom scenom. Većina njegovih pjesama su pravi hitovi koji traju godinama, skoro kao i njegova karijera. Tokom svih ovih godina, iza sebe nije imao ni jedan skandal, niti je karijeru gradio na osnovu toga.

On je jedan od najbogatijih pjevača na našoj sceni, a svojoj porodici je obezbijedio finansijski siguran život. Čola sa porodicom živi na periferiji, a vilu gdje žive je platio 2 miliona eura.

Faktor - Coolstyle | Kćerka Zdravka Čolića nosi torbu od nekoliko hiljada  eura

Njegove kćerke uživaju u toj ulozi, i prave su razmažene bogatašice, što dokazuju i time da su spremne praviti i skandal ako ne dobiju nešto što žele odmah.

Kćerka Zdravka Čolića nosi torbu od nekoliko hiljada eura | Crna hronika BiH

Njegova starija kćerka Una svakodnevno postavlja fotografije skupocjenih stvari, a nedavno je postavila fotografiju torbe koju je poklonio tata Čola. Torba je marke Louis Vuitton, a cijena je oko 5000 eura. Skoro cijeli njen profil na društvenim mrežama je fokusiran na skupocjene stvari.

Kćerka Zdravka Čolića nosi torbu od nekoliko hiljada eura | Crna hronika BiH

KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA PROŠETALA KALEMEGDANOM U MINIĆU! Prava "lutkica" iz  tatinog spota - za njom se svi okreću! (FOTO) | Zvezde i tračevi