admin 17/10/2022

Najpoznatija starleta na svijetu Paris Hilton, doživjela je traumu koju nikome ne bi mogla da poželi. Do sada to nikada nije spominjala u javnosti, ali je nedavno ona u svojoj potresnoj ispovijesti priznala da je bila žrtva se ksu alnog zlo stavljanja, i to kada je imala samo 16 godina.

Na samom početku svoje ispovijesti je rekla: ‘Kasno noću, oko tri ili četiri ujutro, mene i druge djevojke odveli bi u prostoriju i obavili preglede, ni doktor nije bio prisutan. Nekoliko različitih članova osoblja je bilo, a stavili bi nas na sto i gurali prste u nas. Ne znam šta su radili, ali definitivno to doktor nije radio i bilo je zaista strašno, i to je nešto što me je blokiralo mnogo godina. Sada se stalno vraća i razmišljam o tome, i sada gledajući unazad kao odrasla osoba, shvatam da je to bilo se ksualno zlostavanje’.

‘Nenaspavana i pod jakim lijekovima, nisam razumjela šta se dešava. Primorana sam bila da legnem na tapaciran sto, raširim noge i podvrgnem se pregledima grlića materice. Dok su me držali plakala sam i govorila, NE, a samo bi mi rekli: “Šuti, tiše ili umukni”. Mnogo mi je važno da se otvorim o ovim bolnim momentima kako bih mogla da se izliječim i pomognem da se ovo zlostavljanje okonča’- ispričala je Paris.