admin 17/11/2020

Posljednjih nekoliko godina bombarduju nas sa rijaliti programima, koji su postali naša svakodnevnica. Emituju se u svako doba dana, tako da čak i djeca mogu nabasati na njih, i bez problema ih gledati, bez ikakve zaštite.

Rijaliti programi su okarakterisani kao dno dna ispod kojeg ne može više, te javno urušavaju sistem vrijednosti, i predstavljaju početak kulturnog i duhovnog propadanja, kao i truljenja društva.

Oni imaju za cilj da predstave ljude koji se ponašaju na sebi svojstven način, u različitim okolnostima i situacijama.

Gledanost se povećava ukoliko se u rijalitiju pojavi zanimljiv učesnik, poput Kristijana Golubovića, koji učestvuje u Zadruzi 4.

IMAO GRUPNJAK SA 17 ŽENA ZA 16.000! Kristijan Golubović ŠOKIRAO NACIJU: "To  je bila prava ORGIJA!" | Najnovije vesti - Srbija danas

Golubović je opasan momak iz kriminalnog miljea, ali kao takav je jako zanimljiv gledaocima.
On ne voli puno da priča o sebi, i o svojim najbližim ljudima, i uvijek nešto krije. Njegov prijatelj je ispričao za medije, da je Kristijan imao svoju ljubav Danijelu, koju je volio više od svega.

Njih dvoje su se voljeli neizmjerno, ali su se i često svađali. Danijela je za Kristijana bila sve, i uradio bi bilo šta za nju. Iako nisu bili zajedno kada je otkrio da je teško bolesna, odmah je otišao do nje, te je vozio na preglede, i tražio pomoći od raznih doktora.

NOVI STARS OTKRIVA: Kristijan Golubović plače na grobu bivše žene

Njih dvoje nisu bili zajedno već dugo, ali on je pokušavao na sve načine da je izvuče iz smrti, što nažalost nije uspio.

Njegova Danijela je preminula, a Kristijan nerijetko odlazi na grob gdje plače i tuguje za njom.

Kristijan Golubović Biografija | Biografija.org