admin 05/04/2021

Već smo pisali o Balkanskim svadbama, koje završe na razne načine, poput onih komičnih, do onih kada mora policija intervenisati. Društvene mreže su pune raznih videosnimaka sa svadbi, koje su humoristični.

Nažalost, ovaj slučaj je daleko od humora.

Prije par godina, u Bratuncu u Republici Srpskoj, Bosna i Hercegovina, na vjenčanju se desio slučaj koji je sve prisutne ostavio bez riječi i u šoku. Jednog avgustovskog dana, mladenci Ivana i Drago Blagojević su imali vjenčanje, trenutak koji se čeka cijeli život.

TRAGEDIJA NA SRPSKOJ SVADBI! Naručila od Lukasa pesmu “Počnite bez mene” i  samo se srušila: Detalji njene smrti POTRESLE CELI BALKAN! (FOTO) -  Otprilike Novo

Nakon crkvenog vjenčanja, počelo je slavlje u sali restorana sa velikim brojem zvanica. Mladenka Ivana je naručila pjesmu od Ace Lukasa ”Počnite bez mene”, a nakon par minuta je pala u nesvijest. Svi prisutni su se okupili, a kada je hitna došla, mogli su samo konstatovati smrt, kao posljedicu srčanog udara.

TRAGEDIJA NA SRPSKOJ SVADBI! Naručila Lukasovu pesmu “Počnite bez mene” i  samo se srušila: Detalji njene smrti POTRESLE CELI BALKAN! (FOTO) - Radio  Balkan Seher Mahala