admin 16/06/2021

Popularna pjevačica Sandra Afrika je konačno otvorila dušu i odlučila progovoriti o stvarima koje godinama zanimaju javnost.

Sandra Afrika progovorila: Već imam majčinski instinkt

Na konstataciju da vozi bijesni automobil, i pitanje šta muškarci kada ona stane pored njih na semafor, mlada pjevačica je odgovorila da voli bijesna i brza vozila i da u tome uživa. Trenutni plan joj je da promijeni stari automobil i kupi još jači. Što se tiče dobacivanja, obično su to pitanja tipa da li se mogu slikati sa njom, s obzirom da vozi kabriolet.

Na pitanje kako je moguće da je lijepa i atraktivna, a sama, ona je odgovorila da ni sama ne zna razlog tome, ali da valjda tako treba da bude, te da uživa sama. Pjevačica je istakla da mnogo više vremena ima za sebe, i da je u potpunosti posvećena sebi.

SANDRA AFRIKA OSTALA BEZ KAFIĆA Bivši dečko hoće da RASKRSTI S NJOM,  pevačica van sebe

Pjevačica je navela da joj se ne udvaraju samo fudbaleri (zbog prethodne konstatacije novinara), ali da ne pada ni na koga, i da ne odgovara na poruke nikome, jer ne voli upoznavanja preko dopisivanja, i da je staromodna po tom pitanju.

Ali u ljubavi između četiri zida nije staromodna. Ona je navela da joj je glupo o tome da priča, ali da će samo reći to da tu nije staromodna.

I na kraju Sandra Afrika je zaključila da joj nikada nije bilo bitno čime se partner bavi, ali da misli da ne bi uspjela sa nekim ko ne radi. Ona smatra da muškarac mora da bude jači od žene u svakom smislu.

MOBILNA::Sandra Afrika se “razbija” od para: Zarađuje 7.000 eura po nastupu  | Kodex.ME