admin 06/01/2021

Kristijan Golubović je jedna od najzanimljivijih osoba u Srbiji, ali i regionu ako je suditi po njegovoj popularnosti. Zbog toga je on idealan kandidat za rijalitije, što potvrđuje i samim učešćem. Zbog povećanja gledanosti rijalitija, produkcija njemu uplaćuje dodatnu sumu novca, a njemu to predstavlja jedan od najpoštenijih načina na koji može dobiti tako veliku sumu novca.

Golubović je jednom prilikom izjavio da ga ne zanimaju priče koje kruže o njegovom ulasku u rijaliti, jer je siguran da niko ne bi odbio učešće za 350 hiljada evra. On o tome otvoreno priča, te je na to dodao kako će ovaj put dobiti 150 hiljada evra, i stan u Beogradu na vodi, koji se tek gradi.

EVO KAKO IZGLEDA STAN U KOJEM ŽIVI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SA ŽENOM I KĆERKOM:  Za obnovu dao 30.000 eura (FOTO) | Novi.ba

Kada o tome priča, reklo bi se da on živi u nekom mizernom stanu što nije tačno. Golubović sa suprugom i kćerkom živi u modernom stanu, novije gradnje, u kojeg je uložio preko 30 hiljada evra, samo za renoviranje. Ovaj stan je poklon Golubovića njegovoj ženi Ivani, a nalazi se u Kraljevu.

Kristijan postao dobar dečko iz komšiluka... - alo.rs

OVAKO IZGLEDA STAN U KOJEM ŽIVI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SA SVOJOM KĆERKOM : Za  obnovu stana dao je 30.000 eura! - Online Recepti

Kupio stan prije ulaska u Zadrugu! Za obnovu dao 30.000 eura: Evo kako  izgleda stan u kojem živi Kristijan sa porodicom! | Krajina.BA