admin 20/09/2020

Brak slavne ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja – sultana Muhameda V od Kelantana već odavno je u centru medijske pažnje. Naime, zbog 24- godišnje razlike kao i kulturoloških suprotnosti, njihov brak je nešto o čemu priča cijeli svijet.

DRAMA NE PRESTAJE: Ruska lepotica spremna na DNK test, dokazaće da je otac  njenog sina bivši

Kako god, na početku sve je bilo super, sve do nekoliko mjeseci kasnije kada je njihova ljubav pukla, a njihov brak otišao toliko daleko da je Muhamed posumnjao da sin Leon kojeg su dobili u braku nije njegov.  Kako god i mlada misica, ispričala je svoju neugodnost koja je zadesila samo 2 dana nakon vjenčanja. Naime,ona je izjavila da dok je njen suprug bio u kupatilu njegov telefon je zazvonio a na ekranu je pisalo  Bob. Misleći da neko želi da im čestita sklapanje braka, misica se javila. Međutim, sa druge strane telefona bila je žena koja je vikala i tvrdila da je supruga Muhameda, Dijana Petra.

Nakon što je Muhamed izašao iz kupatila, uzeo je telefon i otišao u drugu sobu. Oksani je rekao da je to njegova bivša žena od koje se razveo, te da između njih postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podjela nekretnina.

Udala sam se za PREBOGATOG SULTANA, a 2 dana poslije vjenčanja ZAZVONIO JE  TELEFON": Za nju je tada počeo PAKAO! | Novi.ba