admin 29/03/2021

Vijesti iz Velike Britanije su uvijek zanimljive za javnost, te se pomno prate sva dešavanja vezana za kraljevsku porodicu.

Od kako je nastupila pandemija korona virusa, članovi kraljevske porodice se rijetko oglašavaju, pogotovo Kraljica, koja je najavila svoje povlačenje sa trona početkom 2021. godine, što nije uradila. Vjeruje se da je to odgodila baš zbog pandemije, te kada završi ovo stanje da će se povući.

Princ Vilijam nije dobro - ne jede, ne spava i sve je mršaviji: Kejt  ozbiljno zabrinuta za zdravlje svog supruga!(FOTO)

Posljednjih godina kraljevsku porodicu potresaju skandali, poput onog kada je objavljeno da je suprug kraljice Elizabete zlostavljao djevojčice iz doma za nezbrinutu djecu, kao što postoje i priče da je ona zlostavljala svoje sluge.

Prije par dana princ Wiliam i Kejt Midelton su imali problem, kada je u jezeru u okrugu njihovog dvorca pronađeno beživotno muško tijelo.
Amaterski glumac Endelion Liket Grin je proglašen kao nestala osoba, te se vjeruje da je ovo njegovo tijelo.

STIGLE UDARNE VIJESTI! PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO U BLIZINI DVORCA PRINCA  VILIJAMA! IMA DA OSTANETE BEZ TEKSTA KADA BUDITE VIDJELI O KOME SE RADI!  (FOTO) – Nezavisni Portal