admin 07/05/2021

Jedno od najpopularnijih TV lica u regionu je Jelena Joksimović. Naime, Jelena je posljednjih 10 godina koliko je prisutna na ekranima ostavila sve bez riječi. Stoga,  njen otkaz kojeg je dobila nedavno sa Prve Tv odjeknuo je kao grom iz vedra neba. No, voditeljica se brzo snašla te je ponovo prisutna na tv ekranima.

JOVANA JOKSIMOVIĆ OKITILA JELKU, SAMO JEDNA BOJA JE GLAVNA: Elegancija za  Novu godinu u domu slavnog para (FOTO) | Poznati

Inače, o privatnom životu popularne voditeljice ne zna se baš mnogo. Ono što svi znaju jeste da je ona u skladnom braku sa pjevačom Željkom Joksimovićem. No, sudeći prema pričama ni njihov brak nije onakkav kako se čini. Inače,  u vrijeme kaada je ona prekinula vezu sa Željkom, voditeljca je imala aferu sa srbijanskim košarkašem Sašom Đorševićem. Nakon toga, ponovo se vratila Joksimoviću koji ju je i oženio 2004.godine. U posljednje vrijeme špekuliše se da je i poznati srbijanski glumac Andrija Milošević bio zaljubljen u voditeljicu, ali da ipak nikada nisu ostvarili vezu.

Miljenik žena upušta se u novi poslovni pothvat sa suprugom: "Joksimovići  su definitivno odlučili postati moćni"