admin 01/05/2021

Prije nego što se udala Robin Risaldi je spavala sa četvoricom muškaraca, uključujući i supruga Skota za koga se udala. Svog supruga je upoznala sa 26 godina, i ubrzo se udala za njeg.

Nakon 18 godina zajedničkog braka, i svih pokušaja da ga nagovori da promjeni mišljenje o tome da ne želi imati djecu, Robin je odlučila da ne želi da umre bez djece i sa siromašnim seksualnim iskustvom te je pokrenula 12-mjesečni projekat gdje je spavala sa 12 muškaraca.

Za New York post ona je izjavila da je žudjela za zavođenjem i seksualnom privlačnošću, te da se godinama sve manje osjećala ženom.

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

Njen muž je podržao njenu odluku, te je krenula sa svojim projektom. Ona je postavila oglas na internetu, u kojem je napisala da je ona 44-godišnja žena koja se nalazi u otvorenom braku i da traži muškarca između 35-50 godina koji će joj pomoći da istraži seksualnost.

Na oglas su joj odgovorila 23 muškarca, a ona je praktikovala jedno pravilo, a to je da se ni sa jednim ne može vidjeti više od 3 puta. Prvi muškarac sa kojim je spavala je bio 40-godišnji advokat, a jedan od njih je bio i 30 godišnjak koji je tvrdio da rastura u krevetu.

Udata žena spavala sa 12 nepoznatih muškaraca: Dotukao je potez supruga!

Cijelo to vrijeme, i njen je muž provodio sa drugim ženama. Njihov brak se raspao kada se Robin zaljubila u jednog od tih 12 muškaraca, koji joj se ponovo vratio u život. I njen muž je našao novu partnericu, tako da su oboje krenuli drugim putem.