admin 18/09/2020

Radomir Marinković Taki, otac jedne od najpopularnijih zadrugarki Maje Marinković, izjavio je da još nikada nije i neće oprostiti kćerki vezu sa Janjušem – Markom Janjuševićem.

Djevojčurak: Evo kako je Maja Marinković izgledala prije plastičnih  operacija! | Ekskluziva.ba

Priznao je da je mnogo ulagao u svoju kćerku, da na nju nikada nije štedio i žalio, niti novac ni ljubav. Kazao je kako je u kćerku Maju uložio preko 10.000 eura za izgled samo, i plus još toliko za pjesmu.

Otac Maje Marinković za Alo.rs progovorio o paklu kroz koji prolazi:  "Plačem bez prestanka, Janjuš je uništio moju porodicu!" - alo.rs

Za njenu operaciju grudi dao je 3.500 eura, a za zube 6.500 eura. Dodao je da je za rođendan tražila tetovažu preko cijelih leđa, što je platio 1.800 eura, te da je Maja tri puta dopumpavala usne, a silikone iz grudi jednom vadila i povećavala.

Ono što Takija boli je to što je izabrala oženjenog Janjuša za njegovog zeta. Dodao je da se nikada neće pomiriti sa tim, i da ukoliko ga ne ostavi Maja će morati otići iz kuće. Za Janjuša je rekao da kakav je to muškarac koji nema zanimanje, stan, pare, nije služio vojsku.

Otac Maje Marinković progovorio o ćerki i Janjušu: "Maja je njima zavrtela  mozak"!