admin 05/01/2021

Prije nekoliko dana popularni pjevač Darko Lazić ostao je bez oca. Naime, njegov otac umro je nakon operacije želudca, na koju je otišao po Darkinom nagovoru što mu je još teže palo.Nakon svega što se desilo u vrijeme i nakon očeve smrti, Darko je ispričao kako su mu određeni ljudi krenuli leđa, dok su sa druge strane pojedini pričali kako se ustvari Darko otuđio od svih, te kako je u dugovima.

NIGDE KO U BOSNI! Korona hara, a na novogodišnji nastup DARKA LAZIĆA  publika može da donese PRŠUTU, ČAJNU, ajvar, krastavčiće...

O svemu tome oglasila se i Zorica Marković koje je rekla kako je odmah po saznanju o smrti njegovog oca, poslala Darki poruku da izrazi sućut na koju joj on nikada nije ogovorio. Zorica je potom dodala da pretpostavlja da se možda nije javio jer je mislio da će ga pitati za dug, koji je Darko napravio u njenoh kafani dok je još imao dosta novca, te koji je obećao vratiti a što nikada još nije. Zorica je dodala da je za  nju to sporedna stvar jeer je ona ovom  porukom imala samo jednu namjeru tj. da izrazi sućut.

Zorica Marković zbog teške bolesti više nikada neće zapevati! - alo.rs


wso.php