admin 15/05/2021

Posljednjih nekoliko godina sve više svjedočimo činjenici da se sve veći broj žena podvrgava estetskim zahvatima. I dok se jedni zadovoljavaju sitnim estetskim zahvatima i korekcijama, mnogi idu i dalje te se podvrgavaju zahvatima po cijelom tijelu.No, mnogi prilikom zahvata naiđu i na brojne neugodnosti i kao što je to bio slučaj sa Katarinom.

Arhiva estetski zahvati - ADIVA

Naime, kako je Katarina bila u ranim 30 – tim počela je da se podvrgava nekim antiage tretmanima. Kako je njena doktorica bila na odmoru ona je odlučila da u Beogradu osvježi usne dodatkom hijalurona. Na Instagramu je vidjela beogradskog doktora koji je označio nekoliko estradnih umjetnica koje su zahvate radile kod njega, što je Katarinu dodatno privuklo.Zaputila se u Beograd, gdje ju je dočekalo ljubazno osoblje klinike. Uradio joj je zahvat, te dao antibiotik da maže direktno po šavu, što je već na prvu Katarini bilo čudno.

Međutim, tek nakon urađenog zahvata počinje prava drama, jer Katarina nije mogla da govori usta, dok je od  lijekova  samo spavala. Kada se javila hirurgu iz Zagreba, rekao je da to što što joj je stavljeno u usne nije biopolimer te da je strano tijelo slično sadržaju sa sastruganog roštinja.  Na kraju se ispostavilo da pomenuti doktor koji je radio zahvat po struci mesar, a da mu pri tome pomaže njegova majka koja je inače cvjećarka.

Na svu sreću, nakon tri velike i nekoliko manjih operacija hirurg u Zagrebu je na kraju uspjeo da sačuva Katarinine usne, bar koliko se već moglo.