admin 09/10/2020

U Netflixovom dokumentarcu ”Američko ubistvo” opisan je jedan od strašnih zločina koji je pogodio SAD.

Vots je ubio svoju trudnu suprugu Šenon i dvije kćerke, Bella (4) i Celeste (3) godine, a to se desilo 13.08.2018. godine.

Stiže dokumentarac o suprugu iz pakla: Ubio je trudnu ženu, a dvije kćeri  bacio u tank nafte | 24sata

Djevojčice su gledale dok je on tijelo njihove trudne majke zamotavao u posteljinu, i njima je govorio da se ona nije osjećala dobro. Zatim je zamotano tijelo ubacio u svoj kamion, te zajedno sa djevojčicama, odvezao na imanje svog bivšeg poslodavca. Tamo je ostatke svoje supruge bacio na zemlju, te kćerku Celeste ugušio, dok je sve to posmatrala Bella. Zatim je nju ubacio kroz otvor od 8 inča, u jednom od tankera za naftu.

Za Bellu je napisao da je jedina imala volju za životom, te da je govorila ‘ne, tata’.

Jutarnji list - OTAC IZ PAKLA: UBIO TRUDNU ŽENU I KĆERI, PA SE NA  TELEVIZIJI PRAVIO DA SU NESTALE 'Očajan sam, ne znam gdje su, noć prije smo  pričali do jutra...'

Vots je iz zatvora pisao pisma u kojima je u detalje opisao ubistvo.

U jednom pismu je napisao da ga je Šenon pogledala i da je umrla, te da je tada znao da se olakšala. Te je dodao da su ga upitali zašto se nije branila, a on  im je odgovorio, jer nije mogla da uzvrati udarac.

Na jednom od suđenja, prvo je rekao da je ubio suprugu Šenon, jer je ona ubila njihove dvije kćerke, zatim na jednim od sljedećih suđenja je priznao tačno šta je uradio.

Vots je imao i ljubavnicu, koja je izmještena u drugu zemlju kao zaštićeni svjedok.