admin 28/01/2021

Slučaj koji je potresao ne samo Srbiju već i cijeli region, svakim danom iznenađuje novim situacijama i informacijama. Sve više djevojaka se odlučuje napraviti korak i doći u policijsku stanicu, te ispričati svoje traume. Do sada je protiv Mike Aleksića podneseno 8 prijava za silovanje i 7 za nedozvoljene polne radnje.

MIKA ALEKSIĆ ZLOSTAVLjAO UČENICE OD 2008. GODINE? Isplivali novi jezivi  detalji istrage protiv učitelja glume | Novosti.RS

Njegov advokat Zoran Jakovljević ne preza ni od čega, te se služi svim sredstvima kako bi odbranio svog klijenta. Nakon što je rekao sudiji da će nabaviti sporne fotografije, to je i uradio, ali pustio ih je u javnost, te na taj način pokušao oboriti Milenu Radulović. Te fotografije su nastale 2013. u školi glume, a na njima se pored Aleksića i njegove žene, nalazi sretna i nasmijana Radulovićka. Jakovljević je odmah postavio pitanje da li je moguće da zlostavljana djevojka bude nasmijana, i da se pojavi na časovima ako je silovana tih dana.

Advokat Mike Aleksića napustio saslušanje glumice Ive Ilinčić koje traje  više od tri sata

Jakovljević na osnovu bolesti od Aleksića šećera u krvi, tri infrakta koja je imao, kao i drugih bolesti, traži branjenje sa slobode.

Također, Aleksićev advokat Jakovljević je pustio još jednu izjavu u medije, i to da je njegovom klijentu zbog tumora, odstranjena prostata još prije par godina, aludirajući na to da nije moguće da kao takav siluje nekoga.

ADVOKAT NEBOJŠA PETROVIĆ OTKRIVA: Mika Aleksić može dobiti i doživotnu  robiju!


wso.php