admin 05/03/2021

Iako mnogi smatraju da ljubav ne zna za granice, a i godine, ipak ta tvrdnja nailazi na mnoge nepodudarnosti i nelogičnosti.
Svjedoci smo svakakvih veza, od onih gdje su muškarci mnogo godina stariji od djevojaka, do onih obrnutih.

Prošle godine Hrvatsku je potresla vijest da je profesorica fizičkog vaspitanja ušla u vezu sa učenikom završnog razreda osnovne škole. Njih dvoje su se zbog predrasuda, a nakon što je ona dobila otkaz, odselili u Austriju, gdje su sada već dobili bebu.

ZALJUBILA SAM SE u momka moje rođene kćerke: On ima samo 17 i tako je  sladak: Kćerka mi je mlada, naći će ona drugog, ja hoću samo njega | Nova  Danas

Danas donosimo svjedočenje jedne majke, koja ima kćerku od 17 godina. Njenoj kćerki je momak svakodnevno dolazio kući, a njoj se iz dana u dan sve više sviđao. Imala je njegov broj memorisan, te ga je odlučila jedan dan pozvati. Kao razlog navela je da treba nešto popraviti, te je dečko odmah došao. Kada je on već ušao u kuću, ona je zaključala kuću, te mu polako priznala šta osjeća, i kako želi spavati sa njim.

On je burno reagovao, saopštivši joj da je luda, te napustio kuću.

I nakon njenog dugog moljakanja, on je ipak sve ispričao njenoj kćerci.

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put  vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin -