admin 14/09/2020

Jedan mladić odlučio je javno preko privatnog računa da postavi pitanje na jedan forum, gdje će mu stručnjaci pomoći.

Svoju je priču počeo sa tim da se zaposlio u jednoj firmi kao pripravnik. Za šeficu je dobio ženu u četrdesetim godinama.

Bilo mi je 25, a njoj 50, seks je bio nevjerovatan…: Iskustva mladih  muškaraca iz veza s puno starijim ženama

Ona mu se postepeno počela sviđati, i što su više radili zajedno sve više ga je privlačila i osjećali su neku povezanost.
Jednom se mladić usudi na veći korak, te je pozove na piće  poslije posla. Na njegovo čudo ona pristane.
Izašli su i počeli se provoditi. Nakon što su popili malo više otišli su do njezinog stana gdje su imali se*ualne odnose. Mladić je priznao da je bio malo stidljivi, jer nije nešto iskusan, ali da ga je ona opustila.

Nakon par dan, mladić je odlučio pokazati fotografiju šefice i pohvaliti se ocu. Kada je otac vidio fotografiju, samo je preblijedio, i odmakeo se od mladića. Pitao ga je kako se ona zove, a kada je mladić rekao, tata je nestao. Pojavio se nakon sat vremena, i rekao da moraju razgovarati na ozbiljnu temu, te dodao da mu je šefica ustvari majka koja ga je ostavila.

IMAO SAM 32 GODINE KADA SAM SPAVAO SA ŠEFICOM (40): Bila je udata, a  rasplet naše priče je baš ČUDAN!

Kada se smirio, momak je stvarno na fotografijama nailazio na sličnosti sebi. Dodao je i da je njegovo prezime jako često, tako da ga nije iznenadilo što se nije zapitala nikako.

Stručnjaci su mu savjetovali da pošto je svjestan toga da se više to neće ponoviti i da je incest ilegalan, budući da nisu nijedno znali, da zaboravi na to potpuno.


wso.php