admin 27/01/2021

U posljednje vrijeme sve su češće tužne i tragične vijesti, i postale su svakodnevnica naših života. Posebne emocije bude porodična ubistva, kao i ubistva nedužnih ljudi.

Priča koja dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država potresla je ne samo taj kontinent, već i cijeli svijet.

DEČAK JE POLICIJI DAO JEDAN CRTEŽ: Njegova majka je posle toga odmah  uhapšena i osuđena na doživotnu, a ovaj slučaj i danas privlači veliku  pažnju! (VIDEO)

Radi se o Manadi Luis, mladoj majci koja je imala dvoje djece, stariju djevojčicu i mlađeg dječaka. Jedan dan majka je prijavila policiji i hitnim službama da se kćerka utušila u bazenu. Tu priču su svi prihvatili i to je trajalo jedan period, dok njen sedmogodišnji sin, nije počeo da priča u obdaništu neke nepovezane stvari vezane za tu temu.

Zbog crteža dečaka(7) majka ZARADILA DOŽIVOTNU KAZNU ZATVORA! Kad vidite  šta je nacrtao, ZALEDIĆETE SE! (FOTO) | Žena Portal

 

Vaspitačice su to odmah prijavile socijalnim ustanovama, te je slučaj proslijeđen policiji. Od dječaka su psiholozi tražili da nacrta ono što je vidio taj dan, a dječak je nacrtao majku, kako već mrtvu djevojčicu unosi u bazen u naručju.

Dečak je nacrtao crtež. Nakon toga, odmah je uhapšena njegova majka i  osuđena je na DOŽIVOTNU ROBIJU (VIDEO) - alo.rs

Majka se branila sa tim da je izgubila živce, ali je ipak osuđena na zatvorsku kaznu od 35 godina.

 


wso.php