admin 29/04/2021

Svi smo svjedoci da se u posljednje vrijeme po bolnicama dešavaju mnoge neobične stvari. Skoro svakodnevno možemo pročitati vijesti iz cijelog svijeta o neobičnim situacijama i događajima iz bolnica.

Samo pred kraj prošle godine smo imali slučajeve u više različitih država da je osoblje bolnice imalo odnose u krugu bolnice.

Pred kraj 2020. godine u Rumuniji se desio slučaj o kojem smo pisali, kada su doktor i medicinska sestra imali odnose u kovid sobi, a samo zastor ih je razdvajao od pacijenta. Nakon što je sve prijavljeno, medicinska sestra je dobila otkaz, a doktor je upućen na disciplinsku komisiju.

ŽELJELA SAM TO DA URADIM I URADILA SAM..” MEDICINSKA SESTRA ANĐELA SKINULA  PACIJENTA U WC-U, PA ZBOG OVOGA ŠOKIRALA SVE U BOLNICI! (FOTO) -  Lifesytledom

Sada ponovo slična vijest dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, a ovaj put je riječ o medicinskoj sestri koja je imala se*s sa pacijentom. 31-godišnja Angela Maronej iz Sijetla je dobila otkaz, i izazvala zgražavanje javnosti, nakon što je kamerom zabilježen njen se*s sa pacijentom u bolničkom wc-u. Ovaj pacijent je primljen u bolnicu u jako lošem stanju, te su se za par dana oni zbližili, i na taj način ostvarili emotivnu vezu.

ŽELELA sam to da uradim: Sestra Anđela skinula PACIJENTA u toaletu, pa zbog  ovog šokirala sve u bolnici - Objektiv